Hinnanmuutokset 2023

K: Vaikuttaako hinnanmuutos omaan tilaukseeni?

V: Jos jatkotilaussopimuksesi sitova aika on vielä kesken, hinnanmuutos ei vielä vaikuta tilaukseesi – vaan vasta sitovan ajan jälkeen. Jos sitovuus on tilauksessasi jo täyttynyt, tulee hinnanmuutos voimaan 1.5.2023.

K: Mistä tiedän onko jatkotilaukseni sitova?

V: Jatkotilaussopimukseen kuuluu aloituspaketti + 6 kuukausierää. Voit tarkistaa asiakastililtäsi kuinka monta jatkotilauslaskua on tällä hetkellä maksettuna. Huomaathan, että yksittäisiä lisäostoja ei lasketa mukaan.

K: Mistä näen mitkä tuotteet ovat jatkotilauksessani?

V: Voit tarkistaa jatkotilauksesi sisällön joko laskuistasi, tilausvahvistuksesta tai kirjautumalla sisään asiakastilillesi (ohjeita sisäänkirjautumiseen löytyy tästä). Kun olet kirjautuneena sisään, klikkaa välilehdelle Jatkotilaukset, niin näet tuotteen/tuotteet, jotka ovat mukana kuukausittaisessa tilauksessasi.

K: Miksi hinnat muuttuvat?

V: Nykyinen maailmantilanne on vauhdittanut inflaatiota ja valuuttakurssivaihteluja, sekä nostanut niin rahdin kuin raaka-aineidenkin kustannuksia. Tavoitteemme, kuten aina, on jatkaa tunnusmerkiksemme muodostuneiden yksilöllisten, tietellisesti todistettujen tuotteiden toimitusta ja kehittämistä.

K: Kuinka kirjaudun sisään asiakastililleni?

V: Klikkaa kirjaudu sisään verkkosivuillamme www.zinzino.com ja täytä asiakasnumerosi ja salasanasi.

K: Mistä löydän hinnastot eri valuutoissa?

V: Klikkaa tästä eri valuuttojen hintatietoihin


Zinzino Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.