Hinnasto päivittyy 1.1.2021.

Hinnastomme päivittyy 1. tammikuuta 2021. Nämä hinnanmuutokset johtuvat osittain ensiluokkaisia ainesosia sisältävien luonnollisten tuotteidemme kehittämiseen ja parantamiseen liittyvistä kustannusten noususta sekä toisaalta tarpeesta vastata vallitseviin valuuttakurssimuutoksiin.

Voit lukea lisää siitä, mitä tuotteita nämä hinnanmuutokset tarkalleen ottaen koskevat, täältä. Hinnanmuutokset koskevat jatkotilausasiakkaita, mutta jos jatkotilaussopimuksesi sitovuus on vielä kesken, hinta pysyy nykyisellään sitovan sopimuksesi loppuun saakka. Muutokset on kirjattu hinnastoon keltaisella.

Kuten aina, tavoitteemme on jatkossakin tarjota ja kehittää testeihin pohjautuvia ja tieteellisesti todistettuja tuotteita, joista meidät tunnetaan. Näin kykenemme säilyttämään fokuksemme ja pitämään asiakkaillemme antamamme lupauksen elämänmuutoksiin inspiroimisesta – Inspire Change in Life.

Kaikki vuoden 2021 hinnanmuutoksia koskevat tiedot ovat saatavilla asiakassivuillasi. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Zinzino Customer Service Ilmoita asiaton sisältö
Keskustelu on suljettu kommenteista.