Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Jatkotilauksen lopettaminen/irtisanominen

Moi!

Miten saan irtisanottua jatkotilaukseni?

Terveisin,

Juha Ilmoita asiaton sisältö
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Juha,

  Kiitos viestistäsi!

  Sitova jatkotilaus pitää sisällään aloituspaketin + jatkomaksuerää. Voit ilmoittaa tilauksesi irtisanomisesta kun 5 kuukausierää on maksettu.

  Jatkotilauksen irtisanominen hoituu kun otat asiakaspalveluumme yhteyttä soittamalla asiakaspalvelun numeroon 09-42451010 (arkisin klo 10-18), Soittaessasi valitse valikosta numero kolme (3), sopimusasiat. Näin pääset suoraan oikealle osastolle.

  Irtisanominen hoituu myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customer.fi@zinzino.com tai aloittamalla chatkeskustelun. Muistathan liittää viestiisi/chatkeskusteluun myös asiakasnumerosi jota irtisanominen koskee.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Customer Service
 • Hei,

  Mikäli sen 6kk automaattitilauksen peruu niin eikö siitä joudu maksamaan jonkin tietyn summan? Ja onko tilauksen lopettaminen aina maksullista, koska uusittaessa tilaus se on jälleen ns. automaationa!

  Leena
 • Hei Leena,

  Kiitos viestistäsi!

  Mikäli sopimuksen irtisanoo ennen kuin sitovat erät on maksettu, veloitamme aloituspakettiin saamastasi alennuksesta osan pois ns. erotuslaskulla. Jos sopimuksen kuitenkin jatkaa loppuun saakka, eli suorittaa aloituspaketin jälkeen maksut 6 kuukausierään, ei tilauksen päättämisestä tietenkään tarvitse maksaa.

  Irtisanomisesta voi meille ilmoittaa kun enää yksi sitova kuukausierä on jäljellä. Mikäli sopimusta ei irtisanota, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana. Et siis automaattisesti sitoudu uuteen 6kk kestävään tilausjaksoon.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Customer Service
 • Hei,

  Kiitos vastauksesta, mutta se oleellisempi mitä asiakas mietti on mistä ja miten veloitetaan! Voisitko antaa esimerkkilaskelman liittyen aloituspakettiin?

  Leena
 • Hei Leena,

  Kiitos viestistäsi!

  Asiakastarjousesitteemme viimeisellä sivulla mainitaan näin: Jos haluat irtisanoa sopimuksen ennen 6 kuukausimaksun suorittamista, Zinzino pidättää oikeuden veloittaa sinulta aloitustilauksen tuotteiden tavallisen hinnan ja alennetun hinnan erotuksen, enintään 50e/sopimus.

  Toisinsanoen erotuslasku on aina maksimissaan 50 euroa, vaikka esimerkiksi Balance Basic -aloituspakettiin alennusta saa 83 euron verran.

  Jos sinulla on useampia jatkotilaussopimuksia, jotka haluat kaikki päättää ennenaikaisesti, on erotuslaskun loppusumma 50e x sopimusten lukumäärä.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Customer Service
 • Kiitos!

  Leena
 • Heips!
  Viime kesänä muutettiin 12 kk:n: jatkotilaus 6 kk.  Miksi minulle ei heinäkuussa kerrottu tästä vaihtoehdosta. Nyt kun halusin lopettaa ja maksanut 6kk erät kuitenkin pitää maksaa erotus 50 ekeä.

  Maija
 • Hei Maija,

  Kiitos viestistäsi!

  6 kuukausierän tilaus koskee vain uusia asiakkuuksia, eli sitovuusaika pysyy aina alkuperäisen sopimuksen mukaisena. Olemme kuitenkin edustajiemme pyynnöstä päivittäneet hintoja uusien sopimusten mukaisiksi - tämä ei kuitenkaan lyhennä sopimuksen sitovuutta.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Customer Service
 • Moikka! Jos minulla on 6kk kestotilaus, ja haluan lopettaa sen heti kun tuo 6kk on tullut täyteen, niin milloin minun tulee irtisanoa sopimus, ettei minulle tulisi mitään lisäkustannuksia?
  Linda
 • Hei Linda,

  Kiitos viestistäsi!

  Voit ilmoittaa tilauksesi irtisanomisesta kun 5 kuukausierää aloituspaketin jälkeen on maksettu, eli enää 1 sitova erä jäljellä. Ei toki haittaa myöskään vaikka irtisanomisilmoituksesi saapuisi vasta kun kaikki 6 erää on jo maksettuna.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Customer Service
 • Hei.
  Mitä tarkoitatte "irtisanoutumisaika on 30 vuorokautta?"Jos kerran voi irtisanoa sopimusta kun 1erä jäljellä sopimuksesta tai jopa kaikki erät maksettu. Laitoin irtisanomusviestin teille 12.5.-17 ja toi oli vastaus, enkä ole vieläkään saanut vahvistusta irtisanomukselleni.
  Alinda
 • Hei Alinda,

  Kiitos viestistäsi!

  Sopimusosastomme on irtisanomisilmoituksesta 30 päivän sisällä yhteydessä sinuun (eli viimeistään 12.6) ja hoitaa tilauksen irtisanomisen. Mikäli et halua jäädä odottamaan yhteydenottoamme, voit soittaa 09-42451010 (ark. klo 10-18).

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Customer Service
 • Hei!

  Kirjoitatte edellä näin: "Voit ilmoittaa tilauksesi irtisanomisesta kun 5 kuukausierää aloituspaketin jälkeen on maksettu, eli enää 1 sitova erä jäljellä."

  Kuitenkin sopimuksessa (5.2) lukee, että "Voit milloin tahansa sitoutumisaikana (kuitenkin viimeistään 30 päivää ennen sen päättymistä) ilmoittaa haluavasi päättää sopimuksen sitoutumisajan lopussa."

  Kai allekirjoitettu sopimus pitää paikkansa? Vai ymmärränkö jotakin väärin?

  yst. terveisin, Anna
  Anna
 • Hei Anna,

  Kiitos viestistäsi!

  Valitettavasti emme saa tallennettua irtisanomista järjestelmäämme etukäteen, jonka vuoksi joudumme pyytämään, että edustajamme tai asiakas itse on irtisanomisen tiimoilta yhteydessä sitten kun sopimusta on enää yksi erä jäljellä.

  Voimme toki luoda ns. loppulaskun, jossa on mukana kaikki sopimuksen loput erät: tällöin tilaus päättyy automaattisesti loppulaskun maksun jälkeen, eikä irtisanomista tarvitse erikseen ilmoittaa.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Customer Service
Keskustelu on suljettu kommenteista.