Kuinka irtisanon jatkotilaukseni?

Moi!

Miten saan irtisanottua jatkotilaukseni?

Terveisin,

Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Juha,

  Kiitos viestistäsi!

  Voit irtisanoa tilauksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customer.fi@zinzino.com tai aloittamalla chatkeskustelun. Voit hoitaa asian myös soittamalla asiakaspalvelun numeroon 09-42451010 (arkisin klo 10-18).

  Henkilötietojasi suojataksemme, emme hoida irtisanomisia näin asiakasfoorumin kautta.

  Zinzino-asiakkaana olet meille tärkeä ja välitämme sinusta! Kehittääksemme toimintaamme sekä palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, kysymme muutaman kysymyksen jatkotilauksesi irtisanomisen syistä.

  Muistathan mainita viestissäsi/puhelinkeskustelussa asiakasnumerosi jota irtisanominen koskee.

  Sitova jatkotilaus pitää sisällään aloituspaketin + jatkomaksuerää. Voit ilmoittaa tilauksesi irtisanomisesta kun 5 kuukausierää on maksettu.

  Irtisanomisaika on 30 päivää.

  Jatkotilauksen sitovuudesta voit lukea lisää täältä.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Partner Support
  (Päivitetty )
  Paras vastaus
 • Hei,

  Mikäli sen 6kk automaattitilauksen peruu niin eikö siitä joudu maksamaan jonkin tietyn summan? Ja onko tilauksen lopettaminen aina maksullista, koska uusittaessa tilaus se on jälleen ns. automaationa!

 • Hei Leena,

  Kiitos viestistäsi!

  Mikäli sopimuksen irtisanoo ennen kuin sitovat erät on maksettu, veloitamme aloituspakettiin saamastasi alennuksesta osan pois ns. erotuslaskulla. Jos sopimuksen kuitenkin jatkaa loppuun saakka, eli suorittaa aloituspaketin jälkeen maksut 6 kuukausierään, ei tilauksen päättämisestä tietenkään tarvitse maksaa.

  Irtisanomisesta voi meille ilmoittaa kun enää yksi sitova kuukausierä on jäljellä. Mikäli sopimusta ei irtisanota, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana. Et siis automaattisesti sitoudu uuteen 6kk kestävään tilausjaksoon.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Partner Support
 • Hei,

  Kiitos vastauksesta, mutta se oleellisempi mitä asiakas mietti on mistä ja miten veloitetaan! Voisitko antaa esimerkkilaskelman liittyen aloituspakettiin?

 • Hei Leena,

  Kiitos viestistäsi!

  Asiakastarjousesitteemme viimeisellä sivulla mainitaan näin: Jos haluat irtisanoa sopimuksen ennen 6 kuukausimaksun suorittamista, Zinzino pidättää oikeuden veloittaa sinulta aloitustilauksen tuotteiden tavallisen hinnan ja alennetun hinnan erotuksen, enintään 50e/sopimus.

  Toisinsanoen erotuslasku on aina maksimissaan 50 euroa, vaikka esimerkiksi Balance Basic -aloituspakettiin alennusta saa 83 euron verran.

  Jos sinulla on useampia jatkotilaussopimuksia, jotka haluat kaikki päättää ennenaikaisesti, on erotuslaskun loppusumma 50e x sopimusten lukumäärä.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Partner Support
 • Kiitos!

 • Heips!
  Viime kesänä muutettiin 12 kk:n: jatkotilaus 6 kk.  Miksi minulle ei heinäkuussa kerrottu tästä vaihtoehdosta. Nyt kun halusin lopettaa ja maksanut 6kk erät kuitenkin pitää maksaa erotus 50 ekeä.

 • Hei Maija,

  Kiitos viestistäsi!

  6 kuukausierän tilaus koskee vain uusia asiakkuuksia, eli sitovuusaika pysyy aina alkuperäisen sopimuksen mukaisena. Olemme kuitenkin edustajiemme pyynnöstä päivittäneet hintoja uusien sopimusten mukaisiksi - tämä ei kuitenkaan lyhennä sopimuksen sitovuutta.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Moikka! Jos minulla on 6kk kestotilaus, ja haluan lopettaa sen heti kun tuo 6kk on tullut täyteen, niin milloin minun tulee irtisanoa sopimus, ettei minulle tulisi mitään lisäkustannuksia?
 • Hei Linda,

  Kiitos viestistäsi!

  Voit ilmoittaa tilauksesi irtisanomisesta kun 5 kuukausierää aloituspaketin jälkeen on maksettu, eli enää 1 sitova erä jäljellä. Ei toki haittaa myöskään vaikka irtisanomisilmoituksesi saapuisi vasta kun kaikki 6 erää on jo maksettuna (mutta kuitenkin ennen seitsemännen laskun muodostumista).

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Hei!

  Kirjoitatte edellä näin: "Voit ilmoittaa tilauksesi irtisanomisesta kun 5 kuukausierää aloituspaketin jälkeen on maksettu, eli enää 1 sitova erä jäljellä."

  Kuitenkin sopimuksessa (5.2) lukee, että "Voit milloin tahansa sitoutumisaikana (kuitenkin viimeistään 30 päivää ennen sen päättymistä) ilmoittaa haluavasi päättää sopimuksen sitoutumisajan lopussa."

  Kai allekirjoitettu sopimus pitää paikkansa? Vai ymmärränkö jotakin väärin?

  yst. terveisin, Anna
 • Hei Anna,

  Kiitos viestistäsi!

  Valitettavasti emme saa tallennettua irtisanomista järjestelmäämme etukäteen, jonka vuoksi joudumme pyytämään, että edustajamme tai asiakas itse on irtisanomisen tiimoilta yhteydessä sitten kun sopimusta on enää yksi erä jäljellä.

  Voimme toki luoda ns. loppulaskun, jossa on mukana kaikki sopimuksen loput erät: tällöin tilaus päättyy automaattisesti loppulaskun maksun jälkeen, eikä irtisanomista tarvitse erikseen ilmoittaa.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
Viestin kommentointi on suljettu.