Tuleeko teidän laskuille viivakoodi?

Hei,

Koska laskuihin tulee viivakoodit ja sähköpostilaskuun virtuaaliviivakoodi? Näiden avulla laskun maksu olisi huomattavasti helpompaa.

Ystävällisin terveisin,
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei HS,

  Kiitos viestistäsi,

  Ikävä kyllä meillä ei ole tällä hetkellä tietoa milloin viivakoodin lisääminen laskuille olisi mahdollista, mutta välitämme viestisi viivakoodien lisäämisestä eteenpäin.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Partner Support
 • Hei siskoni on tilannut zinzinolta öljyt seerumit ja extendit ja sähköposti lasku ei vain löydy hänen s.postista olenkin laittanut hänelle  laskun tiedot viitteen ym näin on onnistuttu tähän asti mutta nyt ei löydy viitettä koneelta.Eikö tosiaan ole muuta kuin paperi lasku joka on kallis tai lopettaa tilaus.Terveisin Pirjo.
 • Hei Pirjo,

  Kiitos viestistäsi!

  Sähköpostilaskun ja paperilaskun lisäksi voi maksutavaksi valita automaattisen korttiveloituksen. Tästä linkistä löydät lisäohjeita korttitietojen tallentamista varten: https://forum-fi.zinzino.com/org/zinzino-finland/d/maksutavan-vaihtaminen/

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Kaikilla ei ole pankkikorttia käytössä.
 • Hei Pirjo,

  Kiitos viestistäsi!

  Valitettavasti tosiaan nämä kolme ovat tällä hetkellä ainoat maksutapavaihtoehtomme. Mikäli viimeisimmästä laskusta puuttuu viitenumero, lähettäisitkö meille sähköpostitse siskosi asiakasnumeron, niin voimme lähettää hänelle kopion laskusta jossa viitenumero on mukana.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Kiitos vastauksesta.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.