Miksi Balance Oil Vegania kannattaa käyttää?

Voivatko vegetaristit ja vegaanit saada terveellisiä omega-3-rasvahappoja EPA:a ja DHA:ta ruokavaliosta, joka ei sisällä kalaa? Voivatko he luottaa siihen, että kasvisruoat kuten pellavansiemenet sisältävät tarpeeksi tarvittavia pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja? Kyllä - ja ei.

Kehomme voivat muuntaa kasviperäisiä omega-3-rasvahappoja EPA:ksi ja DHA:ksi, mutta vain hyvin vähäisiä määriä. Tyypillinen muuntokerroin on naisilla alle 5 % naisilla ja miehillä alle 2 %. Joten useimmat vegaanit ja vegetaristit eivät saavuta omega-6/omega-3 -tasapainoa. Mutta nyt siihen on helppo ratkaisu. Haetaan sitä sieltä, mistä kalat saavat omega-3:nsa; kylmän veden merilevästä. Näissä levissä on puhdasta pitkäketjuista omega-3:sta - samaa mitä kaloissa, mutta täysin vegaanina.

Tämä leväöljy on pääraaka-aineena Zinzinon Balanceoil Vegan-öljyssä ja siinä on täysin samat terveysedut kuin tavallisessa BalanceOil-öljyssämme, joka on tehty kalaöljystä. Se säätää ja ylläpitää turvallisesti kehosi EPA- ja DHA-tasoja sekä Omega-6:3-tasapainoa.
Zinzino Customer Service Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.