Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Miksi Zinzino käyttää lasipullojen sijasta muovipulloja?

Balance Oilissa käytettävät muovipullot ovat valmistettu tuoreraaka-aineista (ei kierrätettyä materiaalia) ja ne on sertifioitu soveltumaan elintarvikekäyttöön. Pullomme ovat sekä PVC- että BPA-vapaita.

Tehtaan, jossa pullot valmistetaan, tulee olla ja on sertifioitu valmistamaan elintarvikkeille sopivia muovituotteita. Valmistuksessa ei tapahdu minkäänlaista kontaminaatiota ja pullot ovat välittömästi käyttökelpoisia - samoin korkki.

Muovia käytetään nykyään hyvin paljon elintarviketeollisuudessa, esim. virvoitusjuomat, jugurtit, maidot, viinit jne. Löydät elintarvikekaupoista enemmän muovia kuin lasia.

Sertifioidun lasin ja sertifioidun muovin laatuominaisuudet pysyvät muuttumattomina myös ajan myötä. Tämä tarkoittaa, ettei tuotteisiin siirry kemikaaleja tai raskasmetalleja. Tuotteita myös testataan jatkuvasti.

Lasi on erittäin kriittinen pakkausmateriaali, eikä mitä tahansa lasia voi käyttää. Useimmat viranomaiset vaativat myös SGS:n, GS:n tai TUV:n suorittamaa riippumatonta testausta sertifikaatin tueksi.

Miksi Lysi/Zinzino käyttää muovipulloja?
  • Laadun kannalta muovi vastaa lasia, mutta se on edullisempi ja ympäristön kannalta muovi on parempi vaihtoehto
  • Lasin valmistus saastuttaa valmistusalueen maaperää
  • Lasin valmistus kuluttaa enemmän energiaa
  • Lasia ei kierrätetä yhtä paljon kuin muovia.
  • Muovi joko kierrätetään ja käytetään muissa tuotteissa tai poltetaan muiden jätteiden kanssa, jolloin käyttämämme muovi muuttuu CO2ksi ja vedeksi.
  • Muovipullot ovat kevyitä ja näin ollen kuljetuksessa kuluu vähemmän polttoainetta

LYSI

Lysi on GMP-sertifioitu valmistaja, koska he valmistavat lääketieteellistä laatua olevia Omega3-tuotteita lääkeyhtiöille. GMP asettaa enemmän vaatimuksia laadunvalvontaan ja sertifiointiin kuin muut laadunvalvontajärjestelmät. Tämä tarkoittaa, että Lysin pitää tarkistaa säännöllisesti laatusertifikaatit ja testisertifikaatit kaikilta toimittajilta, mukaan lukien pullojen valmistajat. Elintarviketeollisuudessa käytettävien pullojen tulee olla täydellisiä, muuten Lysi menettäisi GMP-sertifikaattinsa.

Lysi on yksi harvoista kalaöljyvalmistajista, joilla on GMP-sertifikaatti. Ainoastaan valmistajat, jotka valmistavat lääketieteellisiä tuotteita, voivat saada ko. sertifikaatin. Se, että ilmoittaa valmistavansa tuotteita GMP-sertifikaatin mukaisesti, ei ole sama asia kuin se, että valmistajalla oikeasti on GMP-sertifikaatti kuten Lysillä on.

Zinzino Customer service Ilmoita asiaton sisältö
Keskustelu on suljettu kommenteista.