Miksi Zinzinon ravintolisät myydään jatkotilaustuotteina?

Parempi terveys ei ole saavutettavissa kertaluonteisella pikaratkaisulla. Se on pitkäaikainen sitoumus ja henkilökohtainen matka, joka edellyttää päivittäistä sitoutumista. Aika, jona saat ravintolisiämme, vastaa samaa 120 päivää, joka soluilta kestää uusiutua. Räätälöidyt ravintolisämme ja kotiin toimitettavat automaattiset täydennykset varmistavat, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset matkallasi kohti parempaa terveyttä.

Jatkotilauksiimme kuuluu aina myös Partnerin tuki. Partner toimii ikiomana henkilökohtaisena hyvinvointikonsulttinasi ja varmistaa, että valitsemasi tuotteet sopivat juuri sinun erityisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Teet jatkotilauksen alussa veritestimme (BalanceTest) ja toisen uudelleen loppuvaiheessa edistymisesi seuraamiseksi ja tarvittavien muutosten tekemiseksi terveyssuunnitelmaasi. Siksi saat jatkotilauksesi yhteydessä kaksi testiä. Yksi lähetetään sinulle ennen kuin alat käyttää tuotteita ja toinen 120 päivän jälkeen, kun elimistösi solut ovat uusiutuneet. Tällä tavoin saat kirjallisen todisteen siitä, että olet saanut oikeita neuvoja ja käyttänyt tuotteita, jotka tekevät mitä lupaavat ja palauttavat elimistösi tasapainon.
Zinzino Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.