Siirry uusimpaan kommenttiin

Mistä Omega-3 öljyn kalat on pyydystetty?

Moi!

Voisinko saada tietoa mistä Omega-3 öljyn kalat on pyydystetty? Kiitos!

Kommentit

 • Hei Merja,

  Kiitos viestistäsi!

  Balance Oilin raaka-aineena käytetyt kalat ovat peräisin eri puolilta maailmaa, Atlantilta ja Tyyneltämereltä. Kalastusalueet ovat niin paikallisten viranomaisten kuin useiden järjestöjen (kuten Friends of the Sea) hyväksymiä. 

  Kalaöljy on peräisin pääosin lyhytikäisistä, pienistä merikaloista, kuten sardiineista ja makrilleista. Kalalajeille ei sinänsä ole muuta vaatimusta kuin korkea EPA- ja DHA-pitoisuus, joten kalaöljyn lähteenä voi olla jopa 30 eri kalalajia.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Partner Support
 • Hei!

  Ehkä tähän voi jättää lisäkysymyksen. Troolataanko kala BalanceOiliin? Tuleeko kalastusprosessissa BalanceOilia varten hukkakalaa, joka heitetään menemään eikä siis hyödynnetä? Kuinka eettinen on prosessi?

  Tätäpä kysyy yksi mahdollinen asiakas. Itseäni myös kiinnostaa jonkun ryöstökalastuksesta katsotun dokumentin/lyhärin jälkeen.

  Yt, Taina
  Taina
 • Hei Taina,

  Kiitos viestistäsi!

  Friend of the Sea on kestävän kehityksen organisaatio, jolla on tarkat kriteerit sertifikaateilleen. Heidän sivuiltaan löytyy esimerkiksi välilehdeltä Certifications tarkempaa tietoa, mitkä kaikki kriteerit tulee täyttää saadakseen Friend of the Sea -hyväksynnän, joka meidän tuotteillamme on.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.