Mitä on Xtend+?

Xtend+ on vegaaninen, täysin luonnollinen immuunijärjestelmää tukeva ja pitkälle kehitetty ravintolisä, joka täydentää loistavasti BalanceOil- ja ZinoBiotic-tuotteiden vaikutusta. Se on suunniteltu tukemaan luontaista immuunijärjestelmää. Se sisältää mikro- ja fytoravinteita, kuten 22 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta, sekä leivontahiivasta saatuja puhdistettuja 1-3- ja 1-6-beetaglukaaneja.

Xtend+ myydään helposti nieltävinä ja vegaanisina kapseleina. Täysin luonnollinen tarkoittaa siirtymistä luonnollisista lähteistä saatuihin vitamiineihin, joissa lähteenä voi olla esimerkiksi barbadoskirsikka (C-vitamiini) tai tattari (eri B-vitamiinit) sekä luonnosta saatuihin kivennäisaineisiin, niin että kaikki fytoravinteet säilytetään.

Lisäksi vaihdoimme inaktiiviset ainesosat, kuten valmistusprosessissa tarvittavat paakkuuntumisenestoja täyteaineet (niin sanotut apuaineet), luonnollisiin vaihtoehtoihin, jotka on saatu kookospähkinästä, riisistä ja perunasta. Kaiken kaikkiaan onnistuimme vähentämään käytettyjen apuaineiden määrää 60 %:lla.
Zinzino Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.