Miten voin päivittää/siirtää/peruuttaa jatkotilauksen?

Ymmärrämme, ettei elämä aina mene suunnitelmien mukaan. Zinzino on aina valmiina auttamaan sinua saamaan elämäsi takaisin tasapainoon, kun olet taas valmiina sitoutumaan uudelleen. Jos tilanteesi on muuttunut, valittavanasi on muutamia eri vaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tehdä jonkin seuraavista muutoksista jatkotilaukseesi:

Tilaamasi tuotteen vaihtaminen. Ehkäpä terveyteen liittyvät tavoitteesi ovat muuttuneet ja ajattelet, että hyötyisit paremmin muista Zinzino-tuotteista. Minkä tuotteen sitten haluatkaan vaihtaa tai poistaa – haluamme varmistaa, että sinulla on aina käytössäsi ajankohtaisiin terveystavoitteisiisi ja -tarpeisiisi parhaiten sopivat Zinzinon ravintolisät.

Jatkotilausta voi tauottaa 2kk ajaksi kerrallaan. Et joudu maksamaan tuotteista tai saa niitä tauon aikana, ja jatkotilaus alkaa taas uudelleen sovittuna päivänä.

Jatkotilauksen peruuttamisesta aiheutuu maksu, jos peruuttaminen tehdään ennen kuin kuusi kuukautta on kulunut loppuun. Maksettavaksesi tulee silloin kiinteä maksu jokaisesta tilaamastasi tuotteesta.

Kuinka pitkä jatkotilauksen sitova aika on?
Kuinka voin tauottaa jatkotilaustani?
Kuinka irtisanon jatkotilaukseni Zinzinolla?


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
Zinzino Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.