Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Mitkä ovat Balance Oil Veganin tärkeimmät ainesosat?

Leväöljy

Öljyssä, joka on uutettu Schizochytrium sp.-mikrolevästä on runsaasti omega-3-rasvahappoja, eli eikosapentaeenihappoa (EPA) / dokosaheksaeenihappoa (DHA). Kasvispohjaisena vaihtoehtona kalaöljylle, on tämä ensimmäinen vegetaarinen EPA/DHA-tuote joka toimii vastaavasti, kuin perinteiset kalaöljyt. Öljy on valmistettu FDA:n perusteellisen ja tiukan valvonnan alaisena ja on näin erittäin tarkasti kehitelty ja johdonmukainen tuote. Leväöljy sisältää myös pieniä määriä runsaasti

öljyhappoa sisältävää auringonkukkaöljyä, rosmariiniuutetta aromina, askorbyylipalmitaattia (uutettu GMO-vapaasta maissista) ja tokoferoleja (uutettu GMO-vapaista kasviöljyistä) stabiiliuden varmistamiseksi.


Echium-öljy

Jalostettu Echium-siemenöljy on GMO-vapaata, se sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja SDA:ta ja ALA:a, omega-6-rasvahappoa GLA:ta sekä omega-9-rasvahappoa OA:ta. Erinomainen valinta kasvissyöjille ja vegaaneille, sillä Echium-siemenöljyllä on ihanteellinen rasvahappokoostumus.

Ensinnäkin se sisältää kaksi kertaa enemmän omega-3:a verrattuna omega-6:teen ja omega-9:ään ja edesauttaa näin tasapainottamaan omega-6/omega-3-suhdetta. Tämä on päinvastoin kuin useimmissa vegetaarisissa öljyissä, jotka sisältävät liikaa omega-6:tta.

Toiseksi, Echium-siemenöljy sisältää harvinaista omega-3-rasvahappoa SDA:ta, joka muuntuu kehossa viisi kertaa paremmin EPA:ksi kuin tyypillinen kasvipohjainen omega-3 ALA, jota on esim. pellavansiemenissä. Ja vielä kaiken lisäksi, Echium-siemenöljy sisältää myös arvokasta omega-6-rasvahappoa GLA:ta, joka edesauttaa hormonitasapainoa ja ihon terveyttä!


Oliiviöljy 

Balanceoil sisältää erityistä, kylmäpuristettua, varhaisen sadon Extra Virgin-öljyä espanjalaisista GMO-vapaista Picual-oliiveista. Siinä on runsaasti omega-9:ää (OA), mutta se on valittu erityisesti korkean polyfenolipitoisuutensa vuoksi (yli 350mg/kilo) 5 Polyfenolit ovat tehokkaita antioksidantteja, joilla on useita hyödyllisiä vaikutuksia. Ne suojaavat BalanceOil-öljyä pullossa ja, mikä tärkeintä, sinun elimistössäsi.


D3-vitamiini

Meidän ainutlaatuinen vegaani D3-vitamiini (kolekalsiferoli) tulee erityisestä, orgaanisesti kasvatetusta jäkälästä. Siihen voi kertyä suuria määriä hyödyllisiä ravinteita, kuten D3-vitamiinia. D3-vitamiini on uutettu ja siihen on lisätty hieman kookosöljyä. D3-vitamiini on sertifioitu vegaaniksi ja on tietenkin GMO-vapaata.
Zinzino Customer service Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.