Mitkä ovat BalanceOil+ Veganin tärkeimmät ainesosat?

Leväöljy

Öljyssä, joka on uutettu Schizochytrium sp.-mikrolevästä on runsaasti omega-3-rasvahappoja, eli eikosapentaeenihappoa (EPA) / dokosaheksaeenihappoa (DHA). Kasvispohjaisena vaihtoehtona kalaöljylle, on tämä ensimmäinen vegetaarinen EPA/DHA-tuote joka toimii vastaavasti, kuin perinteiset kalaöljyt. Öljy on valmistettu FDA:n perusteellisen ja tiukan valvonnan alaisena ja on näin erittäin tarkasti kehitelty ja johdonmukainen tuote.

Leväöljy sisältää myös pieniä määriä runsaasti öljyhappoa sisältävää auringonkukkaöljyä, rosmariiniuutetta aromina, askorbyylipalmitaattia (uutettu GMO-vapaasta maissista) ja tokoferoleja (uutettu GMO-vapaista kasviöljyistä) stabiiliuden varmistamiseksi.


Ahiflower-öljy

Ahiflower-öljy sisältää enemmän biologisesti kehittyneitä omegoja kuin mikään muu luonnollinen kasvilähde. Kasvin suomenkielinen nimi on peltorusojuuri, ja latinaksi Buglossoides arvensis.

Kukan siemenistä puristetaan ylivoimainen omega-öljy, joka sisältää enemmän biologisesti kehittyneitä kasviomegoja (kuten stearidonihappoa, SDA) kuin mikään muu luonnollinen kasvilähde. Ahiflower sisältää myös GLA:ta, joka on välttämätön omega-6-rasvahappo.
Se on GMO-vapaa, sisältää runsaasti Omega-3-rasvahappoja Omega-3 SDA ja ALA sekä Omega-6-rasvahappoa GLA.


Oliiviöljy 

Balanceoil sisältää erityistä, kylmäpuristettua, varhaisen sadon Extra Virgin-öljyä espanjalaisista GMO-vapaista Picual-oliiveista. Siinä on runsaasti omega-9:ää (OA), mutta se on valittu erityisesti korkean polyfenolipitoisuutensa vuoksi (yli 350mg/kilo) 5 Polyfenolit ovat tehokkaita antioksidantteja, joilla on useita hyödyllisiä vaikutuksia. Ne suojaavat BalanceOil-öljyä pullossa ja, mikä tärkeintä, sinun elimistössäsi.


D3-vitamiini

Meidän ainutlaatuinen vegaani D3-vitamiini (kolekalsiferoli) tulee erityisestä, orgaanisesti kasvatetusta jäkälästä. Siihen voi kertyä suuria määriä hyödyllisiä ravinteita, kuten D3-vitamiinia. D3-vitamiini on uutettu ja siihen on lisätty hieman kookosöljyä. D3-vitamiini on sertifioitu vegaaniksi ja on tietenkin GMO-vapaata.
Zinzino Customer Service (Päivitetty )

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.