Onko sallittua luoda Facebook / Instagram -tili tai nettisivu yritykselleni Zinzinon partnerina?

Kehoitamme partnereita luomaan yksityisiä ryhmiä sosiaaliseen mediaan, kuten Facebookiin, WhatsAppiin, WeChatiin, jne, sellaisen tiedon jakamiseksi, jota ei ole tarkoitettu julkiseksi. Partnereiden on myös luvallista luoda julkinen tili sosiaaliseen mediaan itsenäisenä partnerina, jossa hän voi jakaa asiakkaille tietoa esim. tuotteistamme ja kampanjoistamme.

Kaikkien tarjousten ja tuotetietojen on noudatettava Zinzinon käytäntöjä ja menettelytapoja, jotka mainitaan ”Zinzinon markkinoinnin Säännöt ja eettiset periaatteet” -tiedostossa, jonka löydät Arkistosta.

Zinzino-nimen, yrityskuvien, lauseiden, tuotteiden tai minkään yhtiön omistaman tavaramerkillä varustetun nimen käyttö ei ole sallittua sosiaalisen median ryhmän tai tilin nimessä. Kaikkien sosiaalisen median ryhmätilien ja -sivujen on myös noudatettava Zinzinon käytäntöjä ja menettelyjä.

Pyydämme sinua aina esittelemään itsesi itsenäisenä partnerina ja käyttämään Independent Zinzino Partner - logoa (saatavana back officessa kohdassa Markkinointityökalut) aina kun julkaiset sisältöä somekanavillasi.

Löydät ohjeita kuinka päivittää nimi Facebookissa tai Instagramissa back officen Arkistosta. Sieltä löydät myös esimerkkejä sosiaalisen median tileistä, joita voit käyttää inspiraationa uuteen nimeesi.

Zinzino Customer Service
Viestin kommentointi on suljettu.