Uusi tuotteemme ZinoGene+ on täällä!ZinoGene+ on uusin lisäys Zinzinon testipohjaisiin, tieteellisesti todistettuihin, luonnollisiin tuotteisiin, ja edustaa ravintolisien uusinta innovaatiota.

Se on fukoidaanien sisältämälle monitahoiselle koostumukselle perustuva tieteellinen läpimurto, joka sisältää merilevästä saatavaa luonnollista polysakkaridia, polyfenoleita, C-vitamiinia sekä sinkkiä, joka tukee DNA-synteesiä ja solujen jakautumista. Toimintahäiriöisten solujen lisääntyminen ja solujen uudistumiskyvyn heikkeneminen ovat olennainen osa ikääntymisprosessia. Se, kuinka nopeasti tätä tapahtuu, on riippuvaista siitä, millaisia ravintoaineita oma ruokavalio sisältää.

- Olemme vuosikymmenen ajan olleet eturintamassa yhdistämässä tieteen ja luonnon, tarjotaksemme huippuluokan ravintolisiä moderniin ruokavalioon, kertoo Zinzinon toimitusjohtaja Dag Bergheim Pettersen. -Tämä tuote on todellinen tieteellinen läpimurto meille ja ensimmäinen tuotevalikoimassamme, joka on tarkoitettu erityisesti ikääntyvän kehomme tukemiseen. Uskon, että olemme luoneet ainutlaatuisen reseptin, joka on ennennäkemätön markkinoilla ja joka vie lisäravinteet tulevaisuuteen.

Tee kehollesi sisäinen kevätsiivous

Toimitusjohtaja Dag Bergheim toteaa, että Zinzinon tutkijat, tiedemiehet ja tuotekehittäjät ovat tehneet valtavan työn löytääkseen luonnollisen vaihtoehdon kehomme ikääntymistä edistävien vanhentuneiden solujen torjumiseksi. Toimimattomien solujen kertyminen ja uudistumisen heikkeneminen ovat ikääntymisprosessin luontaisia osia, ja ravintosisältö ruoassamme vaikuttaa sen nopeuteen. Huuhtelemalla pois vanhat tehottomat solut, ZinoGene + palvelee kehon sisällä samaa tarkoitusta kuin kotimme perinpohjainen siivous. Kokonaisvaikutus onkin kuin kevätsiivous kehollesi.

ZinoGene+ on nyt tilattavissa. Lisätietoja koko Zinzino-tuotevalikoimasta ja tilaamisesta löydät osoitteessa zinzino.com
Zinzino Customer Service Ilmoita asiaton sisältö
Viestin kommentointi on suljettu.