Siirry uusimpaan kommenttiin

Kuinka ZinzinoTest / Rahat takaisin -takuu toimii?

Hei!

Kun tulin Zinzinon asiakkaaksi minulle sanottiin, että testistä saa rahat takaisin, jos ensimmäisen testitulos on tasapainossa. (3:1)  

En ole kuiteskaan saanut rahoja takaisin? Sitten minulle sanottiin, että voin lopettaa tilauksen jo ennen tuota 6 kk:n pakko-ostorajaa. Pitääkö se paikkansa vai mikä?

Ystävällisin terveisin,

Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Jaana,

  Kiitos viestistäsi!

  Mikäli ensimmäisen testin tuloksissa tasapainosi on 3:1 tai parempi, voit saada rahasi takaisin palauttamalla meille aloituspakettisi käyttämättömät tuotteet. 

  Mikäli haluat pitää aloituspaketin tuotteet, mutta et jatkaa jatkotilaustasi, voit päättää tilauksesi ilman erotuslaskua. Muissa tapauksissa kesken sopimuskauden jatkotilauksen voi päättää tuolla max 50e erotuslaskulla.

  Mikäli testituloksesi saavuttavat yllämainitut rajat ja haluat lopettaa jatkotilauksesi tästä johtuen, ilmoitathan meille sähköpostitse (customer.fi@zinzino.com) testikoodisi sekä asiakasnumerosi. Jos haluat palauttaa tuotteita ja saada rahasi takaisin, mainitsethan myös tästä viestissäsi.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Partner Support
  Paras vastaus
 • Hei,

  ylläolevasta ei käynyt ilmi, maksetaanko rahat takaisin käyttämättömistä tuotteista täysimääräisenä postimaksuineen ja jos/kun palauttaa tuotteet, miten toimitaan ja kuka maksaa palautuspostimaksun.

  Yst.
 • Hei Sinikka,

  Kiitos viestistäsi!

  Kun saa hyvän tuloksen ja palauttaa käyttämättömät tuotteet heti, saa rahat takaisin 100 %:sti, eli koko aloituspaketin hinnan, sekä rahdin. Emme siis peri maksua avatusta öljystä tai käytetystä testistä.

  Tuotteiden palautus tapahtuu olemalla asiakaspalveluun yhteydessä asiakasnumeron ja testikoodin kera. Lähetämme palautuslomakkeet näiden perusteella asiakkaan sähköpostiin. Palautus on maksuton.

  Mukavaa päivänjatkoa!

  Ystävällisin terveisin,
  Heli Partner Support
  (Päivitetty )
Viestin kommentointi on suljettu.