Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Kuinka ZinzinoTest / Rahat takaisin -takuu toimii?

Hei!

Kun tulin Zinzinon asiakkaaksi minulle sanottiin, että testistä saa rahat takaisin, jos ensimmäisen testitulos on tasapainossa. (3:1)  

En ole kuiteskaan saanut rahoja takaisin? Sitten minulle sanottiin, että voin lopettaa tilauksen jo ennen tuota 6 kk:n pakko-ostorajaa. Pitääkö se paikkansa vai mikä?

Ystävällisin terveisin,

Jaana Ilmoita asiaton sisältö
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Jaana,

  Kiitos viestistäsi!

  Mikäli ensimmäisen testin tuloksissa tasapainosi on 3:1 tai parempi, tai suojausarvosi on 90% tai parempi, voit saada rahasi takaisin palauttamalla meille aloituspakettisi käyttämättömät tuotteet. 

  Mikäli haluat pitää aloituspaketin tuotteet, mutta et jatkaa jatkotilaustasi, voit päättää tilauksesi ilman erotuslaskua. Muissa tapauksissa kesken sopimuskauden jatkotilauksen voi päättää tuolla max 50e erotuslaskulla.

  Mikäli testituloksesi saavuttavat yllämainitut rajat ja haluat lopettaa jatkotilauksesi tästä johtuen, ilmoitathan meille sähköpostitse (customer.fi@zinzino.com) testikoodisi sekä asiakasnumerosi. Jos haluat palauttaa tuotteita ja saada rahasi takaisin, mainitsethan myös tästä viestissäsi.

  Ystävällisin terveisin,

  Tiina Customer Service
 • Hei,

  ylläolevasta ei käynyt ilmi, maksetaanko rahat takaisin käyttämättömistä tuotteista täysimääräisenä postimaksuineen ja jos/kun palauttaa tuotteet, miten toimitaan ja kuka maksaa palautuspostimaksun.

  Yst.
  Sinikka
 • Hei Sinikka,

  Kiitos viestistäsi!

  Kun saa hyvän tuloksen ja palauttaa käyttämättömät tuotteet heti, saa rahat takaisin 100 %:sti, eli koko aloituspaketin hinnan, sekä rahdin. Emme siis peri maksua avatusta öljystä tai käytetystä testistä.

  Tuotteiden palautus tapahtuu olemalla asiakaspalveluun yhteydessä asiakasnumeron ja testikoodin kera. Lähetämme palautuslomakkeet näiden perusteella asiakkaan sähköpostiin. Palautus on maksuton.

  Mukavaa päivänjatkoa!

  Ystävällisin terveisin,
  Heli Partner Support
 • Hei!  

  Olen lähettänyt teille verinäytteeni monta kuukautta sitten. Täytin ne pyytämänne tiedot.
  Jostain syystä en ole saanut tietoja verinäytteestäni.
   Olenko tehnyt jotain väärin vai missä on syy?
  En tilaa mitään ennenkuin saan nähdä verinäytteeni tulokset!

  Ystävällisin terveisin,
  Anja
 • Hei Anja,

  Kiitos viestistäsi!

  Voit käydä rekisteröimässä testikoodisi osoitteessa www.zinzinotest.com, kohdasta ”Ensimmäinen kerta? Rekisteröidy täällä”. Lomakkeen täytettyäsi ja tallennettuasi pitäisi tulossivun avautua mikäli testisi analyysi on valmis.

  Lähettäisitkö meille sähköpostitse (customer.fi@zinzino.com) asiakasnumerosi sekä kuvan testikoodistasi, niin voimme selvittää missä testituloksesi viipyvät.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Customer Service

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.