LeanShake painonhallinnassa

Hei!

Olen nyt pari viikkoa suurin piirtein ottanut 2kertaa päivässä tuon LeanShake-juoman ja olen syönyt vähähiilarisesti,kun sitä kuulemma sai noudattaa tässä.

Mutta en vain tiedä,mistä kiikastaa,kun ei näy mittanauhassa eikä paino ole pudonnut vieläkään. Teenkö nyt kuitenkin jotain väärin? Saako tuossa syödä/käyttää rasvoja? Entä kermaa? Saako sitä vähähiilarista ruokavaliota noudattaa?
Löytyykö tästä painonhallinnasta jotain ladattavaa tiedostoa tai vihkoa?


Kiitos!
Paivi glad Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Päivi,

  Kiitos viestistäsi!

  On vaikea sanoa mistä johtuu, ettet vielä ole havainnut vaikutusta painossasi. Mitkä päivittäiset ateriasi olet tavallisesti korvannut LeanShakella?

  PAINONPUDOTUS
  Kahden päivittäisen aterian korvaaminen ateriakorvikkeella ja vähäkalorisen ruokavalion noudattaminen auttaa pudottamaan painoa.

  PAINON YLLÄPITO
  Yhden päivittäisen aterian korvaaminen ateriakorvikkeella ja vain vähän energiaa sisältävän ruokavalion noudattaminen auttaa pitämään painon muuttumattomana, kun painoa on pudotettu.

  On myös tärkeää huomioida riittävä päivittäinen nesteen saanti. Ateriankorvike on hyödyllinen sille suunniteltuun käyttöön ainoastaan osana vähäenergistä ruokavaliota ja muiden elintarvikkeiden ovat välttämätön osa tästä ruokavaliosta. Ruokavalion tulisi olla monipuolinen ja yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin.

  LeanShaken tuote-esitteen löydät tästä.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.