Siirry uusimpaan kommenttiin

Millä oikeudella ja niiden nojalla jatkotilausta ei voi muka purkaa, kertokaa pykälät.

Olen ärsyyntynyt ja suuttunut teidän palveluunne ja ystäväni on halunnut katkaista palvelunne, koska halusi vain KOKEILLA tuotetta, sen sijaan TE laitoitte hänet jatkotilaus listalle ja mukamas hänen pitäisi siis maksaa 6kk tuotteet?
Millä oikeuden nojalla ja mihin pykäliin vetoatte tämän, että hän ei voi asiakkaana lopettaa tilausta.
Eikö asiakas ole enään oikeassa?
Eikö asiakastyytyväisyys merkitse teille enää mitään???
Mielensäpahoittaja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei ja kiitos viestistäsi!

  On erittäin ikävä kuulla, että olet pahoittanut mielesi. Käydään tilannetta siis hieman läpi ja toivotaan, että tämä poistaa mielipahasi.

  Meiltä tilatessaan asiakas voi valita kertatilauksen tai jatkotilauksen - me emme väkisin sido ketään jatkotilaukseen, vaan tämän päätöksen tekee asiakas itse tilausta tehdessään.

  Kertatilaus on ns. Retail-tilaus ja tuote on tuolloin normaalihintainen.

  Jatkotilaus on taas ns. Premier-tilaus ja tuote on edullisempi.

  Näet hintaerot esim. täältä verkkokaupastamme.

  Jos asiakas sitten päättää ottaa aloituspaketin, sitoutuu hän samalla jatkotilaukseen, esimerkkinä BalanceOil Start Kit.

  Tilaustiedoissa mainitaan selvästi, että tähän tilaukseen kuuluu jatkotilaus;


  Kun tilausta tehdään verkkokaupasta, ei pääse loppuun ilman, että hyväksyy ehdot. Lisäksi kun asiakas kirjataan järjestelmään, saa hän myös Yleiset ehtomme sähköpostiinsa. Pyytämäsi sopimuskohdat löydät kohdasta 3 ja 5:

  3. Sopimuksen voimassaolo 
  3.1 Sopimus sitoo sinua, kun olet allekirjoittanut sen tai olet alkanut käyttää tuotteita. Sopimus sitoo meitä, kun olemme saaneet ensimmäisen sitovan maksun sinulta.
  3.2 Jos olet valinnut kestotilauksen eikä kirjallisesti ole sovittu toisin, sopimus tehdään ajanjaksolle, jolla maksetaan 6 jatkotilausmaksua aloituspaketin lisäksi; tämä merkitsee yleensä 6 kuukautta.

  5. Sopimuksen irtisanominen 
  5.1 Kestotilaussopimus voidaan sanoa irti aikaisintaan silloin, kun kaikki 6 kestotilausmaksua ensimmäisen laskun lisäksi on maksettu.
  5.2 Voit milloin tahansa sitoutumisaikana (kuitenkin viimeistään 30 päivää ennen sen päättymistä) ilmoittaa haluavasi päättää sopimuksen sitoutumisajan lopussa. Jos et sano irti sopimusta, kestotilaus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi tilaukseksi sitoutumisajan päättyessä 30 päivän irtisanomisajalla.
  5.3 Jos haluat päättää sopimuksen ennen kuin olet maksanut 6 kuukausimaksua, Zinzinolla on oikeus veloittaa sinulta 50,00e erotuslasku.

  Eli asiakkaan niin halutessa voimme siis päättää tilauksen myös etukäteen, mutta tuolloin velotamme osan saadusta alennuksesta pois lähettämällä asiakkaalle 50,00e (per jatkotilaus) erotuslaskun.

  Asiakkaalla on myös mahdollisuus kerran sitovan ajan sisällä vaihtaa tilaamansa tuotteen toiseen, jos hän ei jostain syystä halua alkuperäistä tuotetta käyttää.

  Jos tämä kyseessä oleva asiakas haluaa vielä tarkemmin käydä omaa tilaustaan läpi, hän voi olla yhteydessä joko meitä suosittelleeseen Zinzinon itsenäiseen partneriin tai asiakaspalveluumme.

  Asiakastyytyväisyys on tietenkin meille tärkeä asia ja siksi olemmekin pyrkineet mahdollisimman selvästi ilmaisemaan verkkokaupassa, mitä mikäkin tilaus pitää sisällään. Otamme mielellämme parannusehdotuksia vastaan - voit lähettää kehitysideasi joko tänne foorumille tai asiakaspalveluun customer.fi@zinzino.com.

  Palaathan asiaan, jos joku jäi vielä askarruttamaan.

  Mukavaa ja aurinkoista päivää!

  Ystävällisin terveisin,

  Heli Partner Support
 • Sen tilauksen kun tehnyt vaan puhelimitse ja JOUTUNUT jatkotilaus listalle ilman halua siihen!
  Janne
 • Hei Janne,

  Kiitos viestistäsi!

  Mikäli ystävälläsi on vielä asian suhteen kysyttävää, pyytäisitkö häntä olemaan asian tiimoilta yhteydessä asiakaspalveluumme asiakasnumeronsa kera, niin voimme tarkastella asiaa tapauskohtaisesti. Hän voi myös asian selvittämiseksi olla yhteydessä edustajaamme, jonka kautta hän on tilauksensa tehnyt.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Hän on ollut yhteydessä asiakaspalveluunne ja he uhkailevat oikeustoimilla ja että tilausta ei voi purkaa ennen 6kk koska se on jatkotilaus. He myös vaativat maksuja tuotteista joita hän ei enää halua edes kokeilla, mutta lähettävät vaan uutta laskua jatkotuotteista.
  Hän halusi vain kokeilla tuotteita ei maksaa tuhansia euroja mitä ei edes halua enää.
  Janne
 • Hei Janne,

  Kiitos viestistäsi!

  Asiakaspalvelussamme ei uhata asiakasta oikeustoimilla koskaan. Kuten yllä on kerrottu, jatkotilauksen voi kyllä purkaa sopimusehtojen mukaisesti 50e erotuslaskulla, TAI tuotteen voi vaihtaa toiseen sopimuksen loppuajaksi TAI edustajamme, jonka kautta tilaus on tehty, voi löytää jatkotilaukselle uuden jatkajan, jolloin sopimuksen alkuperäiselle tekijälle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia.

  Vaihtoehtoja siis toki löytyy. Koska tämän keskustelumme perusteella emme tiedä mistä asiakkuudesta on kyse, tämän enempää emme valitettavasti pysty auttamaan.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.