Siirry uusimpaan kommenttiin

Missä vaiheessa voin irtisanoa jatkotilaukseni?

Hei,

Missä vaiheessa voin irtisanoa jatkotilaukseni? Olen maksanut kaksi kuukausimaksua.

Ystävällisin terveisin,
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Anne,

  Kiitos viestistäsi!

  Sopimukseesi kuuluu aloituspaketti + 6 kuukausierää.

  Voit ilmoittaa irtisanomisen käynnistämisestä, kun 5. jatkomaksuerä on maksettu joko sähköpostitse (customer.fi@zinzino.com) tai soittamalla 09-42451010 (ark. klo 10-18).
  Soittaessasi valitse valikosta numero kolme (3), sopimusasiat. Näin pääset suoraan oikealle osastolle.

  Lähetän sinulle vielä viestiä sähköpostiisi asian tiimoilta.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
  Paras vastaus
 • Hei! Olen maksanut aloituspaketin balance kit 161 €. Minulle on tullut kuukausittaisesta jatkotilauksesta ensimmäinen lasku 29€. Milloin voin irtisanoa tilaukseni, jotta laskuja ja tuotteita ei enää tule ?


 • Hei Suvi,

  Kiitos viestistäsi!

  Kuten mainitsimme, sopimukseen kuuluu aloituspaketti + 6 kuukausierää.

  Voit ilmoittaa irtisanomisen käynnistämisestä, kun 5. jatkomaksuerä on maksettu joko sähköpostitse (customer.fi@zinzino.com) tai soittamalla 09-42451010 (ark. klo 10-18). Soittaessasi valitse valikosta numero kolme (3), sopimusasiat. Näin pääset suoraan oikealle osastolle.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Hei!
  Olen tauolla öljy tilauksista. En löytänyt ja ehkä en jaksanut etsiäkkään noista vastauksia siihen,että voinko vain tilata muutamia purkkeja esim. öljyä ja kuitua sitoutumatta mihinkään joka kuukausi tulevaan tuotemäärään?
  Yst. terv. Maija Liisa Kekkonen
 • Hei Maija Liisa,

  Kiitos viestistäsi!

  Koska sinulla ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa (sitovaa) jatkotilausta, voit tehdä verkkokaupastamme ostoksia myös pelkästään yksittäistilauksena. Yksittäiset tuotteet löytyvät verkkokaupasta lihavoitujen välilehtiotsikkojen kohdalta - vain aloituspaketin tilaaminen sitouttaa sinut jatkotilaukseen.

  Ystävällisin terveisin,


  Tiina Partner Support
 • Hei!

  Olen maksanut muutaman erän. Haluan irtisanoa tilaukseni mahdollisimman pikaisesti. Voinko saada puuttuvat erät kerralla maksuun ja siten laittaa irtisanomiseni tulemaan jo viivästyksettä?
 • Hei Minttu,

  Kiitos viestistäsi!

  Voimme toki lähettää sinulle loppulaskun jatkotilauksesi jäljellä olevista eristä, jolloin toimitamme myös loput tuotteet yhdessä toimituksessa. Lähettäisitkö asiakaspalveluumme (customer.fi@zinzino.com) asian tiimoilta sähköpostia asiakasnumerosi kera?

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Hei,olen maksanut Zinzinon Balance oil paketin sekä yhden jatkotilauksen.Voisinko saada tuon lopun 5kk samalle laskulle ja tuotteet jo etukäteen ja sitten lopettaa tilauksen?
 • Hei Sini,

  Kiitos viestistäsi!

  Loppulasku on nyt lähetetty sähköpostiisi. Saat täten jatkotilauksesi kaikkien 6kk tuotteet samassa paketissa.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Hei,kiitos paljon.Jatkossa siis minulle ei tule enää tuotteita tai laskuja,mutta voin edelleen tilata tuotteita sivuiltanne?
 • Hei Sini,

  Kiitos viestistäsi!

  Kyllä juuri näin, uusia laskuja ei enää automaattisesti muodostu, mutta asiakasnumerosi on edelleen voimassa ja verkkokauppamme käytettävissäsi.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Hei,
  Tein ensimmäisen testin ja suhdeluku oli 4.4. Olen tulosta odotellessa syönyt kaksi viikkoa omega öljyä ja alkanut tulemaan vähän nenäverenvuotoa, joka on ihan uusi oire. Onkohan turvallista jatkaa käyttöä? Jos arvo on lähellä kolmea jo lähtökohtaisesti, pitäisikö syödä vähemmän öljyä? Onko tuotteen jatkotilaukseen sitouduttava, jos se aiheuttaa terveysongelmia?
 • Hei Henna,

  Kiitos viestistäsi!

  Omega-3:lla on vertaohentava vaikutus, joten voi olla että nenäverenvuodot johtuvat tästä. Kannattaa kokeilla pienentää annostusta (tai olla muutama päivä kokonaan ilman tuotetta) ja katsoa vaikuttaako se tilanteeseen.

  Mikäli et pysty jatkamaan BalanceOilin käyttöä, voit vaihtaa jatkotilaukseesi sopimuksesi loppuajaksi jonkin muun tuotteistamme. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (customer.fi@zinzino.com tai 09-42451010) jos haluat vaihtaa jatkotilaustuotteesi.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Hei, eikö siis ole sellaista mahdollisuutta, että jos haluaa lopettaa jo parin jatkomaksuerän jälkeen, niin voisi maksaa sen välin normaalihintaisiin tuotteisiin?

  Ari
  Laura
 • Hei Ari/Laura,

  Kiitos viestistäsi!

  Jatkotilaussopimuksen voi myös purkaa ennenaikaisesti nk. erotuslaskulla. Erotuslaskun summa on 50,00e per jatkotilaussopimus.

  Mikäli haluatte, että lähetämme teille erotuslaskun, palaattehan asiaan asiakasnumeronne kera. Jottei henkilökohtaisia tietojanne jää julkiselle sivustolle näkyviin, pyydämme joko soittamaan 09-42451010 (ark. klo 10-18) tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen customer.fi@zinzino.com.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.