Mitä terveysväittämiä saan käyttää?

Mitä terveysväittämiä saan käyttää?

Zinzino Customer Service

Kommentit

 • Tuotteemme eivät ole lääkkeitä. Kaikkien Zinzinoon liittyvien väittämien tulee olla linjassa Zinzinon virallisten tiedotteiden kanssa. Materiaalimme on huolella kirjoitettu noudattamaan sääntöjä ja asetuksia, emmekä tee liioiteltuja lupauksia tai väittämiä.

  Tiina Partner Support
 • Monet tämän verkostomarkkinointiyrityksen "partnereista" ovat vähätelleet lääkärin määräämiä lääkkeitä ja kehoittaneet siirtymään öljyihinne kaikkivoipaisena terveyden parantajana/ylläpitäjänä.  Pidän terveysalan ammattilaisena tätä vähintäänkin edesvastuuttomana toimintana. Lisäksi partnerit ovat täysin tietämättömiä milloin kyseenomaisia tuotteita ei tule suositella. En löydä edes nettisivultanne asiasta mitään tietoa.

  Jokaisen tulisi kannustaa siirtymään lääkärin puoleen jotta esim verenvuototaipumuksesta kärsiviä ihmisiä ei bisneksentekomielessä huijattaisi asiakkaiksi. Suurin osa on pystymetsästä repäistyjä "suosittelijoita" joilla ei ole mitään käsitystä lääketieteestä.

  Lisäksi, kun näitä asioita toin esille enkä saanut kysymyksiini vastauksia, minua uhkailtiin ja paneteltiin. Tämäkö on teidän liiketoimintanne ydin?

  Tuotteenne on varmasti laadukas mutta markkinointitapa menee mauttomuuden rajoille.
 • Hei Sanna,

  Kiitos viestistäsi!

  Tuotteillemme on tarkkaan määritellyt terveysväittämät, joita saadaan käyttää. Tuote-esitteissämme sekä itse tuotepakkauksissa mainitaan mm. "Jos sinulla on verenohennuslääkitys, tulisi sinun keskustella lääkärisi kanssa ennen BalanceOilin käyttöä. Lääkärin kanssa tulee keskustella ennen BalanceOilin käyttöä, jos olet raskaana tai jos käyttäjä on alle 1-vuotias lapsi."

  Jos asiakasta epäilyttää jonkin muun oman lääkityksen/sairauden reagointi tuotteisiimme, suosittelemme ottamaan esimerkiksi tuote-esitteen mukaan lääkärikäynnille, jotta tilanne voidaan tapauskohtaisesti arvioida.

  Mikäli jatkossa törmäät edustajiimme, jotka eivät noudata Zinzinon sääntöjä, pyydämme ilmoittamaan niistä asiakaspalveluumme osoitteeseen customer.fi@zinzino.com.

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.