Torjunta-aineiden käyttö / luomu

Onko Zinzinon tuotteiden valmistuksessa käytetty torjunta-aineita tai ovatko tuotteet luomua? Ainesosien sanotaan olevan luonnonmukaisia, mistä "luomu" on yleensä lyhenne, mutta sertifikaatteja näille ei kuitenkaan löydy.

Miksi LeanShakessa on käytetty safloriöljyä, joka on yksi huonoimmista vaihtoehdoista omega6 lähteeksi?
Tiia Näsman

Kommentit

 • Hei Tiia,

  Kiitos viestistäsi!

  Oliivit ovat luontaisesti melko vastustuskykyisiä tuholaisille, joten oliivinviljelijät eivät käytä torjunta-aineita, ellei se ole täysin välttämätöntä sadon menetyksen tai kasvitautien uhatessa.

  Oliiviöljy testataan torjunta-ainejäämien varalta. Mikäli öljy tulee elintarvikekäyttöön, täytyy määrien alittaa EU:n säätämät enimmäisarvot. Balance Oilissa käytetty oliiviöljy on näiden raja-arvojen alapuolella.

  Palaamme sinulle vielä asiaan safloriöljyn tiimoilta!

  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support
 • Kiitos vastauksesta!

  Oliivien torjunta-aineettomuuden löysinkin. Tarkoitin lähinnä kaikkia tuotteita, onko ne yleisesti tortunta-aineettomia vai onko joidenki raaka-aineiden kasvatuksessa käytetty tuholaismyrkkyjä? Esimerkiksi Zinobiotic+?
  Tiia Näsman
 • Hei Tiia,

  Tuotteiden, joiden nimessä on +, ainesosat ovat luonnollisia - eli eivät synteettisiä. Kaikki tuotteemme testataan ja ne käyvät läpi useita tarkastuksia torjunta-aineiden ym. varalta, eivätkä myytävät tuotteet niitä sisällä.

  Safloriöljyä käytetään LeanShakessa stabilointiaineena, mutta vain hyvin pienissä määrissä.


  Ystävällisin terveisin,
  Tiina Partner Support

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.